Pravila koja se odnose na sve natjecatelje KA TIM-a:

1. Statut kluba moramo uskladiti sa Zakonom o udrugama (NN74/2014).

2. članovi kluba trebaju uplatiti članarinu u iznosu 100,00 kn/ godina  preko žiro računa kluba, ovjeriti natjecateljske iskaznice( 2x godišnje) kod ovlaštenog liječnika medicine rada (ove godine dok. Trkulja); iskaznicu ovjeriti u HAS-u i tek tada mogu nastupiti na cestovnim i planinskim utrkama za klub. Dakle nemojte nastupati za klub ako prethodno niste obavili liječnički pregled i nemate knjižicu ovjerenu u HAS-u. Popis ovjerenih knjižica od strane HAS-a sam stavila na našu stranicu, a  Vi trebate obaviti liječnički pregled.

4. Potpisala sam sporazumni ugovor sa KŠ zajednicom  u svezi plaćanja liječničkog pregleda. 125,00 kn je liječnički. Od toga 65 kuna plaća KŠ zajednica iz tekuće donacije, a 60kn -VI – plaćate klubu pa klub plaća ordinaciji.

5. Pravila i propozicija ćemo se pridržavati  na natjecanjima HAS-a, HUCIPT-a i HALS.-a i svim ostalim službenim natjecanjima u Hrvatskoj.

Molim vas da svi poštujete pravila i propozicije HAS-a i HUCIPT-a i da ne nastupate za klub ukoliko niste ovjerili natjecateljske iskaznice, jer se u tom slučaju natjecatelj može kazniti prema disciplinskoj odredbi za tu vrstu prekršaja.

Danas je trening u 19,30 u KŠ dvorani

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *