UNICEF VAS POZIVA na prvu humanitarnu utrku “Mliječna staza 2017.”, 9. i 10. rujna u Zagrebu

Poštovana/i,

UNICEF pokreće osnivanje prve banke humanog mlijeka u Hrvatskoj za podršku prijevremeno rođenoj djeci i ostaloj novorođenčadi. Majčino mlijeko, njihove vlastite ili donirano od druge majke, pomoći će ovim malim borcima da prežive prvo, neizvjesno razdoblje života i lakše se oporave – jer majčino mlijeko za njih je najbolja hrana i lijek!

Da bi se što šire pronijela poruka o važnosti banke humanog mlijeka i potrebama najranjivijih beba, UNICEF organizira svoju prvu humanitarnu utrku “Mliječna staza 2017.” koja će se održati 9. i 10. rujna u Zagrebu.

Pozivamo Vas i Vaše članove da trčite s nama i budete zvijezde Mliječne staze!

 

Na utrci se očekuje 3000 sudionika, a samo događanje odvijat će se tijekom dva dana. U subotu, 9. rujna, održat će se revijalna dječja trka na Europskom trgu, uz brojne edukativne i zabavne aktivnosti za cijelu obitelj. Za sudjelovanje u dječjoj utrci ne plaća se kotizacija.

U nedjelju, 10. rujna, održat će se glavna utrka na 5 i 10 kilometara. Start i cilj bit će na Kvaternikovom trgu. Kotizacija za glavnu utrku iznosi 123 kune: za sudionike smo pripremili trkačke majice i sudioničke medalje. Kotizacija je ujedno i donacija kojom pomažete osigurati najbolju skrb za najranjiviju novorođenčad!

Više o utrci doznajte na www.mlijecnastaza.hr, a za sva dodatna pitanja možete nam se javiti na utrka@unicef.hr ili broj telefona 01/3031-628.

Nadamo se da ćete ovu važnu utrku zabilježiti u svom trkačkom kalendaru!

Srdačan pozdrav,

tim UNICEF

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *