Danas idem na sastanak u svezi glede naše utrke “Crtom bojišnice”. U svezi-da treba nam veza kako bi uopće mogli održati utrku, glede jer ima puno promatrača utrke koji ne doprinose ništa tome da pomognu pri realizaciji iste. Danas ću se satati sa osobama koje bi nam možda mogle pomoći u realizaciji utrke, jer smo iscrpili sve svoje veze i poznanstva, i neugodno mi je iste ljude moliti za pomoć.

Drugu stvar koju želim podjeliti sa Vama su Opća pravila i propozicije za natjecanje u 2012 godini od strane HAS-a.

Izdvojit ću samo mali dio pravila koja su po meni bitna za rad kluba:

1. Limač i limačica mogu imati najviše 45 starteva po sezoni( ne računajući nastupe u višeboju, dvorani i na krosu). Na kadetskim natjecanjima pravo nastupa limači i limačice nemaju u ovim disciplinama: 1500 m, 2000 m, 3 km hodanje, i preponskim natjecanjima.

2. Svaki natjecatelj mora imati ovjerenu natjecateljsku knjižicu od strane HAS-a, te ovjerenu od strane liječnika specijaliste sportske medicine ne stariju od ŠEST mjeseci.

3. Za zdravstveno stanje atletičara odgovara klub koji prijavi atletičara za natjecanje.

4. SVI članovi HUCIPT-a koji nastupaju na natjecanjima u sustavu HAS-a također moraju imati ovjerene natjecateljske knjižice od strane HAS-a i liječničke preglede ne starije od 6 mjeseci.

I to je to, ostalo možete pročitati na stranicama HAS-a.

Znam da skupo plaćamo liječničke preglede te sam pokušala  dogovoriti preglede u Zagrebu međutim  to nije moguće.

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *