Dolazi natjecateljski vikend. Trče limači, mlađi kadeti, i stariji kadeti. Nadam se da ćemo se dobro zabaviti, da će djeca trčati koliko mogu i da će svi na kraju biti zadovoljni.

Kad smo klub osnivali željeli smo nešto promjeniti. Nismo puno promjenili- valjda treba više vremena. Sjećam se kada su nas ismijavali zato što idemo na cestovne (po nekima seoske) i planinske utrke. Djeca koja su tada trčala za klub -cestovne utrke bila su izuzetno nadarena- Zvonimir i Domagoj Abrlić, Sebastijan Eror…..i mnogi drugi. Trčali su i seniori i veterani – Kristinka Vinković, Mirjana Kolar, Petra Gidak, Martina i Nikolina Ilijanić, Milan Eror, Vlado Starešinić, Vlado Plemenčić i …….mnogi drugi. Trčali su i odlazili u druge klubove koji su im mogli platiti startnine i putne troškove. Naš klub dobijao je 4000kn od KŠZ i možda svaku drugu godinu po 1500kn od Županijskog sporta grada Karlovca ili grada Karlovca. Uglavnom smo se sami financirali – Aco Božić, Vlado Starešinić- kombi HŠ, DD Rekord, i poneki donator. Tada su govorili “ini” da trebamo imati trkače i trkačice na atletskoj stazi, pa će sredstava biti.

Sada imamo sve – jako dobre trkačice i trkače na cestovnim i planinskim utrkama Gabrijela Šalković, Davor Mataković, Dragoljub Tomić- ultramaratonac, veterane- prvake na Balkanu na 400m i 800m; imamo rekorderku Hrvatske -kadetsku- Leonu Johu; puno mladih dobrih limača i kadeta….. i 2000kn godišnje.

Organiziramo za djecu natjecanja, organiziramo Koranku ligu, “Cenera” i 9 godina za redom (po nekima seosku) utrku “Crtom bojišnice 129.br.HV”.

Ne znam gdje je “kvaka”?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *