Gdje je zapelo? Krenuli smo odlično sa izvještajima i rezultatima koje ste ostvarili i onda zastoj.To me podsjetilo na naše Godišnje skupštine na koje redovito izbjegavate doći (naravno ne svi). Znam da je čitanje kojekakvih izvještaja i slušanje istih- dosadno, ali i to se mora.

Roditelji razmislite da li iduće sezone želite da idemo na HALS-ova natjecanja i Kvarnersku ligu ili….

Nisam zadovoljna što pojedina djeca ne dolaze redovito na treninge. Djeci je teško ako ne treniraju u kontinuitetu jer  nakon par dana netreniranja funkcionalna i motorička sposobnost je znatno lošija i onda im dugo treba da dođu do one razine treniranosti koju postižu djeca koja kontinuirano treniraju.

Znam da je nastava najbitnija i da su obaveze (školske) vrlo zahtjevne, ali vrhunski sportaši ( koji treniraju 4 sata dnevno) završavaju fakultete.

Znači- može se!

Djeca su premorena- pa baš zato i trebaju trenirati. Trening će im omogućiti da budu otpornija, jača, fleksibilnija (mislim kod organiziranja svog vremena), i zadovoljnija! Naravno da treniranje iziskuje ne samo rad na treningu već i kvalitetan odmor (ne uz kompjuter), dovoljno (ali ne previše) sna i kvalitetnu ishranu. Djete ako trenira a ne odmara se i nedovoljno jede iscrpljuje se. Tada mu i rezultati  stagniraju, kasnije i padaju, a dijete postaje frustrirano i na kraju odustaje od treninga.

Pripreme – u 4. mjesecu – tako su roditelji odlučili.

Danas u 16 sati treniraju: Tihana, Dora, Leona i Ena.

Sutra – SVI u 19,30 u KŠ-dvorani- BALKON – IGRANJE!

trenerica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *