Jučer je održan sastanak U.O. i N.O. Kluba i donešene su neke odluke i neke smjernice za daljnji rad Kluba. Sastanak je bio uspješan, a nismo se uspjeli dogovoriti samo oko točke 4. – UTRKA “CRTOM BOJIŠNICE” te smo se dogovorili za ponovni prošireni sastanak (konačno i sladoled netko treba pojesti- da se ne pokvari). Točan datum i sat novog sastanka objavit ću na stranici KA TIM-a. Voljela bi da sastanku prisustvuju  Davor Mataković,  i Vesna Mataković ćije mišljenje izuzetno cijenim, a i uvelike nam pomažu u radu Kluba svih ovih godina. Roditelji djece ne trebaju biti na sastanku već samo ako žele i (ili) imaju neki prijedlog vezan za dječje utrke.

Škola trčanja U Karlovcu i Duga Resi uskoro kreće sa radom. Sastanak sa voditeljima i demonstratorima bit će 08.08. u 18 sati kod KŠ dvorane. Molim Gabrijelu Šalković, Denisu Veić……i sve ostale da dođu na sastanak kako bi se dogovorili o radu sa školarcima.

Škola trčanja u Duga Resi ima ovaj plan aktivnosti:

  • 16.08. u 19 sati – sastanak sa budućim školarcima u Demokratskom rasadniku ( predvorje kinodvorane) kada će biti podjela informativnih obrazaca i popunjavanje obrazaca- pristupnica.
  • 17.08. u 19,30 prvi trening sa školarcimana na igralištu NK DUGA RESA 1929
  • 24.09. kontrolna utrka “Crtom bojišnice” za sve školarce- na 5 km ili na 10km.

Trening za djecu je u srijedu u 19,30 na Foginovom – ako bude vruće ponesite kupaće i badiće.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *