Stižu nam prijave za Školu trčanja u Duga Resi.

Sve nas više ima i u Karlovcu. Drago mi je da su polaznice zadovoljne sa treninzima, i da se polako uhodavaju u trčanje kao zdravu aktivnost. Ja znam reči da je trčanje zdrava ovisnost. Zdrava je zbog toga što se trčanjem poboljšavaju funkcionalne i motoričke sposobnosti, utječe se na psihosomatski razvoj djece, omladine, mladeži i odraslih osoba. Trčanje je i važan čimbenik u prevenciji protiv raznih vrsta ovisnosti, a  trčanjem umanjujemo i utjecaj stresa.   Škola trčanja omogućava interakciju, komunikaciju, druženje i zabavu polaznicima.

Kad jednom počneš trčati naprosto ovisiš o trčanju. To ti postaje navika i način života- paziš na prehranu (manje količine hrane i kvalitetnija hrana), više se odmaraš, više piješ ALI bezalkoholna pića………

Vidjela sam da su neke polaznice i polaznici došli sa godišnjeg pa će nas danas u 19,30 biti još veći broj nego prethodnih treninga.

Koranska liga počinje 18-tog. Moramo se pripremiti kako bismo bili ne samo brži već kako bi lakše  otrčali zadanu dionicu te se brže  oporavili.

 

Mladi KA TIM-ovci započeli su pripreme za “burnu” jesen. Imamo još dva kola HALS-a , FINALE Erste plave lige i kros natjecanja. Tata Mario Luketić napravio nam je prepone tako da se Kala, Maja, Lana i ostali mogu pripremiti za slijedeća natjecanja.

Od idućeg tjedna započinjemo sa treninzima na “Čavleku” i to od 17,30- ponedjeljak, srijeda i petak.

Pozzz trenerica Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *