KA TIM ŠKOLA TRČANJA

Tko se može upisati u školu trčanja?

 • punoljetne osobe
 • osobe koje nemaju zdravstvenih problema odnosno osobe koje imaju preporuku liječnika da se smiju baviti rekretativnim trčanjem
 • – tijekom trajanja škole trčanja

Kada su upisi?

Upisi su počeli 20.08.

Kako se upisati?

 • Mailom na adresu katimskolatrcanja@gmail.com
 • ak.ka.tim@gmail.com
 • mobitele: 098 947 0627, 099 811 02 42
 • na adresi Kluba: Karlovac, Radićeva 18 – popunjavanjem pristupnice

Iznos članarine?

100 kn / mjesećno

Termini treninga?

 • Dva puta tjedno za podrućje Karlovca – utorak i petak
 • Dva puta tjedno za podrućje Duga Rese – ponedjeljak i srijeda

U dogovoru sa polaznicima  mogućnost dodatnog treninga –subotom.

Treninzi preko tjedna održavat će se u večernjim satim – od 18,00h-19,00h.

Koliko traje škola trčanja?

Prvi ciklus je od 09.-11.mjeseca 2017. Drugi ciklus je od 01.3. -01.06.2018.g.

Mjesto održavanja treninga?

Za Karlovac: Stari atletski stadion na Foginovom, parkovi i ulice grada karlovca, šetalište uzduž nasipa uz rijeke Koranu  i Kupu.

Za Duga Resu: stadion NK Duga Rese, i šetnice uz rijeku Mrežnicu.

Zašto trčati?

Danas rekreativno trči sve veći broj ljudi. Trčanje je na cijeni kao aktivnost koja čuva i unaprjeđuje zdravlje. Trčanjem jačamo tijelo, osnažujemo srce, poboljšavamo optok krvi… Trčanje ujedno opušta, umiruje, ispunjava…

 

Trčanje gradskim parkovima, uz rijeke, šumskim stazama… i u dobrome društvu zabavno je, jača volju, razvija i učvršćuje prijateljstva…

 

Trčati može svatko, bez obzira na životnu dob i tjelesnu spremu! Rekreativno trčanje ne zahtjeva velika ulaganja, a trčati se može svuda i tijekom čitave godine. Naravno, sve to pod uvjetom da trčanju pristupamo na pravilan način!

 

 

 

 

Zašto Ka tim Škola trčanja?

 

Izuzetno važno naučiti je kako pravilno trčati! Pravilnim trčanjem izbjegavamo upale i ozljede mišića i zglobova te ostvarujemo zdravu tjelovježbu u kojoj uživamo i posvećujemo joj se s radošću.

 

Pravilno trčati naučit ćete od stručnih i iskusnih trkačica i trkača, iza kojih su desetljeća bavljenja ovom zdravom aktivnošću uz ostvarena izuzetna pedagoška i sportska postignuća.

 

Naučit ćemo  Vas čemu služi i kako pravilno “zagrijati” tijelo prije trčanja, zašto su važne vježbe istezanja, kako valja držati tijelo i disati tijekom trčanja, kako trčanje prilagoditi različitoj podlozi, zašto, kada i kako mijenjati ritam trčanja, koja je najbolja prehrana za trkače, kako izabrati prikladnu trkačku obuću i odjeću… i napose kako uvećati zadovoljstvo trčanja!

 

Škola trčanja bit će prilagođena trenutnom stanju polaznica i polaznika. Jakosne skupine imat će svoga trenera / trenericu koji će pratiti i usmjeravati napredak svakog pojedinog školarca. Sa završetkom škole steći ćete znanja i vještine zahvaljujući kojima ćete moći trčati gdje i kada poželite.

 

Koje pogodnosti koje KA TIM škola nudi svim polaznicima škole trčanja?

 

 • Poklon paket koji sadržava majicu za trčanje sa logom donatora i škole trčanja
 • Mogućnost besplatnog sudjelovanja na utrkama koje organizira atletski klub KA TIM
 • Mogućnost organiziranog odlaska na jednu međunarodnu utrku u dvanaestom mjesecu 2017.g. i na humanitarnu utrku  Wing for life (6. mjesec 2018.g.)
 •  

Tko je voditelj škole trčanja?

 

Ana Guštin Dragojević – dipl. sportski trener specijalist atletika