Poštovane članice i člamovi Atletskog kluba KA TIM,

pozivamo Vas i ovim putem na godišnju skupštinu našeg kluba koja će se održati u ponedjeljak, 15. veljače, od 19:30 sati u dvorani za sastanke Školske sportske dvorane “Mladost” na Rakovcu.

Kako ste neki već vjerojatno upoznati, ove godine AK KA TIM će potporom Grada Karlovca po prvi puta u povijesti kluba dobiti iznos od 5.000 kuna. Još jedan razlog više da se svi zajedno okupimo i proslavimo tu nesvakidašnju radosnu vijest ;-)

Vaš AK KA TIM

 

 

 

6 Replies to “Skupština AK KA TIM-a!”

  1. Krivo je bilo napisano pa sam nekoga ispravila – ne 50.000,00kn nego 5.000,00kn, iako bi voljela da nisam morala ispraviti- a možda je to bio i humor koji nisam razumila?!
    Ana

  2. Moglo je ostati i 50.000 :-) No i ovako je humoristično. Što sve jedan klub treba napraviti i na koji se sve način (i kome?) dokazivati, da bi oni koji odlučuju o gradskim potporama to i prepoznali kao vrijednost koju je poželjno nagraditi?

  3. Bilo bi lijepo da nas se sakupi čim više, ponajprije atletičarke i atletičari svih urasta, a od mlađih i njihovi roditelji (i od djece koja treniraju tek od ove školske godine). A novci, po onoj narodnoj, i nisu neki problem – jer ih nema (nikad dovoljno)! :-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *