11895284_10153539992179231_6476500044630673200_o
Prije starta

U subotu je održan Sparkling Vinski treking 2015. sa startom i ciljem u Jaskanskom parku Erdody. Za one koji neznaju, treking utrka je specifična po tome što staza nije označena već se karta dobije na startu (u ovom slučaju 500-tinjak metara od starta) sa uputama gdje se nalaze kontrolne točke koje trebamo obići. Ovo mi je bio 3. treking i kak bi se reklo – treća-sreća, jer brate, pojma neam kak se karta čita :)

 

Krenula sam u grupi optimistično i bez gubljenja odradila napokon cijelu utrku. Prvi dio smo malo kružili, naravno da smo kasnije skužili da smo mogli malo kroz vinograde, no sve u svemu za jedan treking savršeno odrađeno.

Velika hvala mojoj dragoj kolegici Brezak :) koju sam srela na nekoj kontrolnoj točki…negdje…i sa njom nastavila do kraja… provlačile smo se kroz trnje, sjekle vinograde, lovile 1. i ulovile..i ostavile (nek ne zamjeri ;) ) i tako zauzele izvrsne ukupne pozicije i ponešto ogrebotina po rukama i nogama :D

4 žene šire zabavu ;)
4 žene šire zabavu ;)

Bila sam ukupno 7. od 98 natjecatelja koji su završili utrku. umjesto 20-25 km napravila sam 28.5 km sa vremenom od 3h 05 min i tako zauzela ukupno 2. mjesto kod žena. :)

Inače utrku organizira Jastrebextreme team iz Jaske tj. naš dragi prijatelj Mladen Budinščak. Jedan vrlo srčan momak, sa puno entuzijazma i ljubavi prema sportu uspio je napraviti zaista lijepu utrku.

 

U Perivoju dvorca Erdödy održan je i drugi dio tradicionalne ljetne manifestacije “Ljeto u Jaski”, tako da uz samu utrku bilo je i zabave na gumenom gradu, trampolinu, mini quadov-ima, jahanju konja, kajacima na jezeru, mini adrenalinskom parku te predstavi “Klaunovska posla”. Odrasli su se pak mogli penjati na umjetnoj stijeni, gađati zračnom puškom, praćkom, lukom i strijelom…

U večernjim satima nastupali su i bendovi DeLorean, Avokado Desperado i Solarov.

Cijeloga dana svoje proizvode su nudili domaći proizvođači meda, lavande, domaćih pekmeza, kolača, medenjaka, čajeva, nakita i drugog.

Što reći osim prst gore i vidimo se iduće godine iope :)

Rezz možete pogledati OVDJE

Sve slike možete pogledati OVDJE

 

One Reply to “Sparkling Vinski treking 2015”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *