Liječnički pregled obavezni su obaviti svi natjecatelji kod ovlaštenog liječnika -specijaliste športske medicine.

Cijen iznosi 125,00 kn.

KŠZ će financirati 65,00 kn po pojedinačnom pregledu ALI će sredstva podmiriti iz sredstva redovnih mjesećnih dotacija za svaki klub pojedinačno, i to sa pozicije “Tekuće donacije-za športske udruge članice KŠZ”

Klubovi koji nemaju dovoljno financijskih sredstava na “TOJ” poziciji SAMI će platiti cijenu pregleda za pola natjecatelja ,a KŠZ cijenu pregleda za drugu polovicu natjecatelja.

Baš me zanima što mislite?!

8 Replies to “Sporazum o sufinanciranju liječničkih”

 1. Ma oni će sufinancirati 65,00 kn od novaca koji daju nama za tekuću godinu dakle oni neće više nama dati npr. 3000kn već ćemo dobiti 3000kn- (npr 20×65,kn).
  Samo me zanima od kojih ćemo novaca platiti članarine: HAS-u,HUCIPT-u, HALS-u, HAV-u.

 2. hahahaha… nevjerovatni su.. onda ti mogu odgovoriti na tvoje pitanje šta mislim o tome.
  Mislim da pokvarenot i pristranost svih tih “pomagača” je sad već toliko jadna i niska… može ih biti samo sramota. ne treba meni njihov novac. trčim radi sebe. snaći ću se za iskaznicu i za utrke na koje idem. istina da sam ih dosta propustila zbog toga što nemam love. meni je samo žao što rade razliku među djecom ovog ili onog kluba. sva djeca su ista i trebaju imati ista prava bez obzira koji su klub izabrala. sramota je to, ne tih pojedinaca samo..već našeg grada..
  ana ti bar imaš završen fakultet za trenera..
  treba se prestat prepucavat i dat trkačima djeci i veteranima pravo da se bez obzira na koji klub jednako mogu natjecat. ovo je stvarno toliko podlo i pokvareno..toliko političarski.. fuj..
  mislim, kak jednom klubu možeš dat 160000 kn (ili koliko već) godišnje a drugom 3000????!!!! ma daj.. a nisu ni kvalificirani za trenere!!!(ili možda sad jesu???)
  zaključak: hvala, ne treba mi pišljivih 65 kn, od tih kak ti pomagača da klub postigne neke rezultate..nek slobodno moj dio daju klubu prioriteta :)
  hvala! :)

 3. Ako je uistinu tako zamišljeno, podjela na “male” i “velike” klubove u “pomoći” oko plaćanja liječničkog pregleda je još više tjeranje vode na mlin “velikima”. Nemam ništa protiv nikoga, ali oni koji su odlučili “pomoći” načelno su stvari zamislili krivo, odnosno nepošteno. A inače da je puno 125 kuna, puno je. Primjerice za troje djece, kao u našem slučaju, to je – dva puta godišnje – 750 kuna. Ipak, zbog toga neće odustati od bavljenja atletikom :-)

 4. Ostaje im činjenica da na 1. karlovačkom ceneru sam ja bila najbrža karlovčanka..iz Ka-tima… hehehehe… to zadovoljstvo mi nemereju uzet… a da ne pričam o onom krosu u proljeće.. uopće moja disciplina nisu sprintevi a od najblje karlovčanke kojoj to je disciplina došla sam par sec kasnije i to samo zato kaj sam krenula kao da idem na polumaraton..(drugim riječima neznam trčat sprint :P ) moja zadovoljstva se nižu bez obzira na sve..i na pišljivih 65,00 kn… ta niska bića neće mmi pokvariti niti poljuljati ljubav prema trkama i trčanju :) :) :)

 5. Da, bit će nam teško platiti članarine krovnim institucijama, ali nekako ćemo se snaći!
  Mislim da “malim” klubovima ne bi trebalo uzimati sredstva iz “tekućih donacija”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *