Goran Majetić napisao je realno viđenje nastupa naših atletičara u Varaždinu.

Leon Pleša i Noa Majetić ukupno gledajući ove godine su ostvarili svoje najveće domete! Leon je stasao u pravog atletičara,  a Noa- super borac!

Lovro Kasunić – njegovo vrijeme tek dolazi, a ja vjerujem da će uz puno truda biti jako dobar atletičar.  U Varaždinu mu je nedostajalo iskustva ali usprkos tome otrčao je jako dobru utrku.

Atletičarkama definitivno nije bio dan. Leona Joha otrčala je skromno vrijeme na 100m ali s obzirom na uvjete u kojima trenira i s obzirom da na atletskoj stazi nije trčala cca. 2 mjeseca, te viroze koje ju pogađaju svako toliko, pa ozljeda ramena…. To – takvo stanje moralo se odraziti više na psihičku nego na tjelesu pripremljenost – rekli bi nije bila u utrci, a kako i sama kaže bilo joj je jako hladno. No bez obzira na to iza Leone je odlična sezona! Sjetiti se trebamo kada smo bili presretni kada bi ušla u finale, a sada je PRVA u svim utrkama HALS-a ! Leona je najbolja!!!

Maja Luketić me oduševila jer je otrčala utrku IAKO je već ujutro imala sve simptome viroze. Otrčala je najbolje što je u tom trenutku mogla, a kad je došla kući brižni roditelji odmah su počeli sa procesom oporavka – skidanje temperature,  fina klopa, čaj, voće.

Vita i Elena malo su “zaspale” na startu 200m. Nije to ništa pa malene su- bit će to sve odlično – samo trebamo biti strpljivi! Dalj – nije išlo – ići će! Puno više moramo trenirati – start, skok u dalj, …..

Kala će morati puno više trenirati prepone i bit će dobro.

Ivano – veliki borac- trčao je koliko je mogao!

Nika – nema dovoljno kontinuiranog treninga – nakon zime bit će bolje.

Katja – vidi se da joj fale 2 mjeseca koja nije trenirala, ali ona je veliki borac!

Barbara – naša Barbi –  plaha i nježna- super djevojka!

Jakov i Lana – baš su nam nedostajali!

Nakon sezone na stazi ostaju nam još kros natjecanja za odabrane.

Danas je trening u 19,30 u KŠ dvorani – kiša pada!

trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *