Jučer je održano 1. kolo Japetić zimske lige. KA TIM-ovci su trčali i kratku i dugu stazu. Rezultate još ne znamo ali u toku dana sigurno će biti objavljeni.

Sanja Grgas po prvi puta je trčala kratku stazu i od samog početka je bila iznenađena uzbrdicom koja je bila pred nama. Trčala je zamnom i nakon 100m pitala koliko je prošlo, nakon drugih 100m ponovno i onda se opustla uzela “stvar” u svoje ruke i otrčala do cilja.Došavši u cilj pogledala me širom otvorenim očima i uskliknula “TO JE TO”. Da otrčala je prvi puta ne baš laganu brdsku  stazu i s obzirom da je ona cestovna trkačica vjerujem da joj nije bilo lako ali hrabra i uporna dotrčala je do cilja.

Maja Kampuš znala je što je čeka i sa svojim “tjelohraniteljem” Mirkom dotrčala je do cilja. Bravo za Sonju i Maju   -za njih je ova utrka bila svojevrsni podvig i veliki uspjeh.Hvala Mirku na podršci!

Vesna Brajak otrčala je kratku stazu, ali rezultat još ne znamo. Bravo Vesna.

Nakon plesa na livadi, klope, čaja, i ostalih tekućih delicija krenuli smo dolje do auta. Prekrasno nam je bilo, puno smijeha, zabave i očekujem da nam se još druge školarke pridruže!

Danas treniramo ovako:

 • 18:30 školarke
 • 19;30 atletičari i atletičarke

Od ostalih KA TIMovcaca vidjela sam da je Dragoljub Tomić trčao dugu stazu, a ostale naše trkačice i trkače nažalost nisam primjetila te ću ih uvrstiti u izvještaj tek nakon objave rezultata.

Trenerica

2 Replies to “To je to”

 1. Hvala trenerici na pohvali
  Kao i uvjek na Japetiću je krasno ali ipak ovo je novo iskustvo jer je bila utrka
  Falili su nam ostali članovi našeg Ka tima te se nadam da će se pridružit na nekom od slijedecic penjao-trčanja
  Hvala Mirku i cijeloj ekipi na društvu i prekrasnom danu
  Sanja bočica je kod mene na sigurnom

 2. Što se tiče izgubljenih nađenenih stvari – kolači su se naravno uzeli iz auta, ali štapovi za trčanje, bafovi …. ne. Vidi se koji su nam prioriteti – ha-ha!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *