Mali i veliki atletičari AK KA TIM-a marljivo se, koliko im to vremenske (ne)prilike i(li) uvjeti u Školskoj sportskoj dvorani dozvoljavaju, pripremaju za ovogodišnju atletsku sezonu.

Mlade klupske snage 24. ožujka očekuje nastup na dječjim utrkama tradicionalne Turopoljske trke u Velikoj Gorici (ove godine 26. po redu), na kojoj će sudjelovati i pojedini veterani KA TIM-a u polumaratonu i utrci na 5 kilometara. Slijede i druga cestovna natjecanja, a za mlade snage i ona na atletskoj stazi.

Početkom travnja 15-ak članova kluba, od limačica i limača do polaznika Škole trčanja KA TIM-a, bit će na 5-dnevnim pripremama u Makarskoj, kako bi se pod vodstvom trenerice Ane Guštin Dragojević što bolje “nabrijali” za nadolazeća proljetna i ljetna atletska natjecanja.

Svim KA TIM-ovcima želimo dobro zdravlje i što bolje rezultate tijekom čitave 2018. godine!

Za one koji su možda propustili pratiti objave na našim stranicama tijekom zime, podsjetimo da KA TIM-ovci nisu mirovali ni u najhladnije dane ovogodišnjih siječnja i veljače. Svi su, više ili manje, redovito odrađivali treninge, a nekolicina se i natjecala. Među njima su se posebice istaknuli veteran Dragoljub Tomić i kated Lovro Kasunić.

Lovro Kasunić je 3. ožujka u Zagrebu osvojio vrlo dobro 4. mjesto na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske na kružnim stazama u utrci kadeta na 1000 metara. Na istome natjecanju kadetkinja Maja Luketić solidno je istrčala utrku na 200 metara.

Dragoljub Tomić i ove je zime bio najbrži trkač cestovnih gorskih utrka na Japatić (dužine 11,3 km i visinske razlike od 550 m), odnosno 16. zimske lige “Vina Kolarić”, u svojoj starosnoj kategoriji M60. Ovogodišnja Liga imala je 10 kola, a završno je održano 25. veljače. Na ovome ligaškom natjecanju Dragoljub sudjeluje još od sezone 2004/2005., nadmetao se u preko 90 kola, a ukupno je istrčao – preko 1000 kilometara, po svim vremenskim uvjetima!

Goran Majetić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *