Ma lipo smo se mi proveli i u Topuskom i u Modrovcu. I nismo čak loše ni trčkarali. Tako od nas plemenitih žena u Topuskom Mirjana je bila 1. u kategoriji sa vremenom od 1h i 14 min, a Gabrjelčica 1h i 15 min – rekord na toj stazi.

Od dečki Stjepan Cerovički bio 3. u kategoriji, a Ivan Rozgaj je imao najbolje vrijeme od svih Ka timovaca – 1h i 7 min. Ostatak ekipe bio je također odličan, no u poretku nisu niš osvojili. Vrijeme je bilo opako vruće, hlada ni za lijeka, ali bazenčići poslije ublažili su svu tu trkačku “bol”.

Dan kasnije u Modrovcu je održana utrka na 10.5 km koja je također u HUCIPT-u, pa smo se odvažili otić po bodove. Staza iako nije duga zahtjevna je. Trčalo se 5 krugova po 2100 m. Mirjana je rasturila stazu da se sve prašilo :) i tako zauzela apsolutno 3. mjesto i 2. u kategoriji u žena. Gabi lagano iza nje 4. ukupno i 2. u kategoriji. Cero bio 1. u kategoriji, a Ivan iopet najbolji vremenski i apsolutno  7.

Inaće, tam sam bila prvi put ove godine i doći ću definitivno opet jer je utrka jako lijepa, ljudi navijaju i bodre po cijeloj dužini staze..klopa je bila super. bilo je puno kolača i kremšnita. cuga koja se mogla kupiti nije bila skupa tak da smo se super proveli…

Slike su kod Ivana pa kad ih proslijedi stavim ih gore….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *