Kad got se vratim sa Jaska polumaratona drago mi da ga nisam propustila. Što zbog same utrke naravno, toliko i zbog trkača koji dolaze na nju. Tamo je jednostavno uvijek zabavno i lijepo. :)

Bilo nas je 189 na 21 km i 84 na 5 km. Jedna vrlo lijepa brojka s obzirom na težinu staze od 21 km koja izgleda otprilike ovak:

Profil polumaratona i okrepne stanice

U sklopu Polumaratona Jaska 15 bilo je i dječjih utrka od vrtića do 8.razreda gdje nije bila nimalo laka konkurencija. Više o tome možete naći OVDJE gdje je naš Goran Majetić kao i uvijek dao potpuni izvještaj. :)

Kako je krenula vremenska prognoza i 2 dana prije je kiša lijevala kao iz kabla pitanje je bilo hoćemo li uopće i ići. Nisu svi za trčanje po kiši (ja jesam naravno ;) ), tako da sam odradila malo jače treninge dane prije u slučaju da nedem (bolesna na kilometre :D )..

11348958_10205088037654498_557927796_nIpak, eto nas i reko budem otrčala laganini kak bude.. uživat u prekrasnim vidicima… ( nije bila trkačka laž :P ), ali naravno kad se krene onda krene i onaj adrenalin koji nas i povlači na utrke i ono..ide mi..pa idem :D

Bila sam do nekog 15-16. km 2., (Sekopet me na bicu bičem gonio :D :D :D , a zadnja 3 km mi je puštao muziku… ma ko to more još imat?! ), a onda me 3. stigla (zato muzika poslije da se razveselim :P )

Završila sam ukupno 3. žena sa rezultatom 1.37.58.

Pobjedu na Polumaratonu odnio je Hrvoje Zebić sa vremenom od 1.22.10, a kog žena Veronika Jurišić sa vremenom 1.27.00.

 

Na 5 km Vesna Brajak je išla branit boje kluba što je rezultiralo  3.-im mjestom ukupno od žena sa rezultatom 22.35min

Pobjedu na 5 km odnio je Damir Balaško sa vremenom 17.07min, a prva žena bila je Nives Zebić sa vremenom 20.02 min

Naravno, nema utrke na koju bi naš Safet došo a da je ne bi zabilježio video uratkom :) pa kratki videić iz njegove perspektive možete vidjeti OVDJE

Slike sa utrke možete vidjeti OVDJE i OVDJE

Iako organizator najavljuje da iduće godine postoji mogućnost da utrka neće više bit organizirana ja se ipak nadam da hoće jer je zaista lijepa od same staze( koja je vrlo zahtjevna ali vrlo lijepa) do fešte poslije, tombole a ove godine i posebno iznanađenje nakon tombole kad je spiker naš dragi trkač Breza i zapjevao.. A došlo i njegovih 5 minuta :D

sve u svemu +5

5km i 21km – JASKA 2015 REZULTATI –

Gabejshn

 

 

2 Replies to “Treće na dve – Jaska 15”

  1. Bošnjak najavljuje mogućnost da iduće godine utrke neće biti, a mi u KA TIm-u znamo da će ove godine utrka “Crtom bojišnice” biti revijalna. Novaca nema, a to što je nama utrka bitna nije briga one kojima bi trebala biti bitna!
    Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *