Danas je trening u 16 sati na Foginovom – za kadete.

Sutra – srijeda – 19,30 na balkonu KŠ -dvorane- SVI!

Danas sam bila u KŠ zajednici i razgovarala sa tajnicom Marijetom o možebitnoj novčanoj naknadi za Leonu Joha. S obzirom da Leona Joha ima 6 kategoriju (HOO) mislila sam da postoji mogućnost za dobijanje novčanih sredstava od KŠ zajednice ili KŠ saveza ili Grada. Kategoriziranih sportaša ima dosta, a sredstava NEMA. Dugovi koje KŠ zajednica ima su ranijih godina napravljeni, i oni se moraju sanirati, te je trenutna situacija financijski jako nepovoljna.

Što se tiče atletske staze – za sada ništa konkretno, ali bi se možda mogla napraviti jedna dionica tartana na balkonu KŠ dvorane – što je dobro za djecu i za rekreativce, ali ne i za “ozbiljnije” atletičare.

Moj prijedlog je i dalje da se na “Čavleku napravi 100m staze (400m) ili da se na “Čavleku” ispod natkrivenog dijela tribina stavi tartan.

Ne znam da li će se nešto realizirati ili ne, ali treba biti uporan u traženjima.

Meni kao osobi nije jasno ZAŠTO se dozvolilo da se “naprave” toliki dugovi, i zašto sada SPORTAŠI ni krivi ni dužni moraju “plivati”u dugovima i trenirati u lošim uvjetima. Umjesto da razvijamo sport mi ga guramo u propast. Odlaze nam mladi atletičari- i to jako dobri u druge gradove! Zašto? Tko je za to kriv? Da li će ta, taj ili te osobe snositi posljedice?

Ja ako ne platim struju moje se kućanstvo iskopča iz sustava! Da li će netko te osobe “iskopčati” sa funkcija, ili su na vrijeme zbrisali i ostavili dugove.

Trenerica

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *