Već dugo nisam ništa napisala jer sam bez veze -jednostavno mi nedostaje ono prijašnje vrijeme kada smo išli u Zagreb na treninge u dvoranu ili kada smo trčali vani neopterećeni maskama, distancama …… U svkom slućaju nedostaju mi normalni treninzi sa djecom i školarkama.

Šta je tu je?!

Ovih dana zatrpani smo papirima – ono što najmanje volim. Aco će napraviti blagajnički izvještaj, ja – javne pozive, i financijsko izvješće za KŠ zajednicu, a Mirko će skupljati kojekakve potvrde od Fine, Suda, ……u svakom slućaju sada već 10 dana ispunjavamo razne dokumente.

Postoje i dokumenti koje volim ispunjavati, a to su dokumenti za izbor najuspješnijih u 2020. g. To su valjda jedini dokumenti koji se sa veseljem ispunjavaju i predaju u KŠ zajednicu. Nadam se da će čelni ljudi prepoznati naše kandidate kao najuspješnije i da će ih nagraditi za njihove rezultate koji su odraz velikog truda i zalaganja.

KA TIM je nominirao sljedeće atletičarke i atletičara, te KA TIM kaoKlub koji već 20. godina uspješno djeluje i ostvaruje brojne odlične rezultate u cestovnom , planinskom i STADIONSKOM natjecanju u svim kategorijama od limača do veterana!

  • za mladu nadu LARA ČADONIĆ
  • za usješnu mladu atletičarku: NIKA JAGODIĆ
  • za najboljeg veterana u 2020. g. DAVOR MATAKOVIĆ
  • za nagradu za ŽIVOTNO DJELO: DAVOR MATAKOVIĆ
  • KA TIM – 20 godina

Naši Klupski rezultati su dobri (od 1-5), a pojedinačno od limača, do veterana smo po meni vrlo dobri.

Ove godine dobili smo još dva nova člana – priključili su nam se i naši dragi prijatelji Mirjana i Nikola Gržan.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *