Danas imamo trening u 19:30 u KŠ dvorani – balkon.

Za Zadar već imamo 10 prijava – SUPER!!!!!! Svi za isti cilj…….

Svi polaznici KA TIM škole trčanja kod prijave trebaju navesti da su polaznici KA TIM škole trčanja i tada ostvaruju popust na DIO troškova ORGANIZIRANOG prijevoza u Zadar.

 

Jučer sam predala potrebne dokumente za natječaje koji su raspisali KŠ zajednica i Savez športova Karlovačke županije. Svake godine Grad Karlovac traži veliki broj popratne dokumentacije i svake godine sve više vremana i jurnjave treba oko papirologije i potrebne dokumentacije. Svi ti dokumenti mogu se “pogledati” preko kompjutera, ali što bi bilo jednostavno kad može komplicirano. Za svaki natječaj treba i potvrda o nekažnjavanju. Pa ljudi moji kako onda u S. mogu “raditi” osobe protiv kojih se vodi postupak?

Marijeta (KŠZ) mi je najavila da od 27.12. počinje turnir u malom nogometu i u tom periodu ne možemo trenirati  u KŠ dvorani ( većernji termin).

Mi ćemo imati ODMOR od 21.12. 2017. do 02.01.2018.

Od 02.01. ćemo moći trenirati – dopodne u dvorani i vani,  a kada točno – javit će mi Marijeta pa ću Vas obavjestiti.

Molim vas da u periodu “ODMOR” ne trenirate samostalno i ne trčite na kojekavim utrkama već da se odmarate jer nam je svima nužno potreban odmor. Uvijek moram naglašavati da je za AKTIVNE atletičare  jako bitan ODMOR kako ne bi došlo do premora,  zasičenja i pretreniranosti.

Molim Vas da se pridržavate savjeta jer već 02. 01. počinjemo sa pripremama za 2018.g. Čekaju nas novi treninzi, pripreme, ŠKOLSKE OBAVEZE, natjecanja …..

 

Školarke KA TIM škole trčanja također će imati PAUZU- ODMOR u periodu od 21.12. do 02.01. U petak ( 18:20.) i subotu ( (8:30) na treningu ćemo se dogovoriti o detaljima vezanim za taj period.

Trenerica

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *