Danas je trening u 19,30 u KŠ dvorani -balkon.

Sutra u 16 sati na “Čavleku” imat ćemo testiranje na 30m i skok u dalj s mjesta, pa svi koji mogu neka dođu u 16 sati.

Uskoro bi mogli napraviti natjecanje u višeboju prilagođenom za mlade atletičare ( možda u subotu ujutro u 10 sati -ako vrijeme bude dobro)

Natjecanje bi bilo u trčanju, bušenju balona i pogađanju meta. Imali bi dvije ekipe i pobjedila bi ona ekipa koja sakupi najmanji broj bodova – tj. najmanje vrijeme.

Opis natjecanja:

  • podjelili ćemo se u dvije skupine (jednake po broju i približno jednakih sposobnosti)
  • prvi natjecatelji će sa  štafetnom  palicom   trčati do mjesta gdje će biti okačeni baloni, uzet će  čačkalicu – probušiti balon i dalje nastaviti trčati sa štafetnom palicom prema drugoj postaji   (broj pokušaja bušenja balona  nije ograničen (ali vrijeme “curi”).
  • dotrčavši do druge postaje uzet ćei lopticu za gađanje u metu i pokušati pogoditi  što veći broj na tabli ( -ti se bodovi oduzimaju od vremena trčanja na kraju) i tada sa štafetnom palicom otrčat će  do slijedećeg (2) natjecatelja svoje ekipe. Predat će štafetnu palicu svom natjecatelju koji će trčati do prve postaje (bušenje balona), druge postaje (gađanje mete) i do trećeg natjecatelja kojem će predati štafetnu palicu. Dalje trećinatjecatelj predaje palicu četvrtom, četvrti petom itd.
  • Kod gađanja mete svaki natjecatelj ima pravo na dva pokušaja bacanja – ako on misli da je u prvom pokušaju loše bacao-la, i može bacati još jednom (ALI vrijeme ide).  Za konačni rezultat uzima se bolji pogodak.
  • igra je završena kada zadnji natjecatelj-ica  iz ekipe sa štafetnom palicom prijeđe ciljnu ravninu.

Suci će od ukupnog vremena koji postigne ekipa oduzeti osvojene bodove iz bacanja u metu.

POBJEDNIČKA ekipa bit će ona koja ima manje ukupno  vrijeme, i dobit će  simbolični poklon!

Nadam se da će nam u suđenju pomoći: Tihana, Marko, Barbara i poneki roditelj (mama Đurđica, Damir Perinac, možda Pleše……).

Trenerica

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *