Drage članice i članovi Atletskog kluba KA TIM, i mali i veliki,

pao je dogovor da u nedjelju 25. rujna upriličimo zajednički izlet na Japetić.

Okupljamo se na parkiralištu ispred Školske sportske dvorane “Mladost” na Rakovcu, a polazak osobnim automobilima za Svetu Janu zakazan je za 9 sati. Pješački uspon iz Svete Jane do planinarskog doma na livadi Žitnici traje oko sat i pol. Slijedi poduži odmor, uz vlastito jelo i piće ili pak uz neku od poslastica iz domske ponude. Silazak je istim putem u ranim poslijepodnevnim satima.

svi_zajedno_kod_doma_na_japeticu_ena_dukanovicPosljednji zajednički planinarski izlet imali smo prije dvije i pol godine (15. ožujka 2014.) i red je da se ponovno podružimo i zabavimo svi zajedno u prirodi.

Dan ranije, u subotu poslijepodne nam je “udarni” jer nas podosta sudjeluje u organizaciji 10. međunarodne utrke Crtom bojišnice, ali također i u utrkama. Nadamo se da ćemo ipak za nedjelju sačuvati dobru volju i bar onoliko snage koliko je potrebno za uspon na Japetić.

Pozivamo mlade atletičare/ke da sa sobom povedu i članove obitelji ;-) Pozivamo na izlet i sve klupske veterane i veteranke, školarke i školarce KA TIM-ove Škole trčanja, a dobrodošli su i svi prijatelji kluba.

Znamo da je nekolicina spriječena drugim obavezama i da nam se ovoga puta neće moći pridružiti, no baš stoga suglasni smo da nakon Japetića ove jeseni priredimo još jedan izlet, i to nakon završetka glavnine jesenske natjecateljske sezone, negdje tijekom studenoga. Odredište tog drugog izleta bi vjerojatno bilo neko drugo mjesto u Samoborskom ili Žumberačkom gorju.

Goran

One Reply to “U nedjelju 25. rujna klupski izlet na Japetić”

  1. Molim sve zainteresirane da sa sobom u ruksaku ponesu:
    rezervni donji veš,rušnik, majicu i trenirku kako bi se nakon uspona mogli presvući i u miru uživati u odličnoj štrudli, domaćem siru, čaju, pivi, …..
    trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *