Viken je iza nas, a ostat će trajno zapisan odličan rezultat Leone Johe u štafeti 4x100m. Rekordi se ne obaraju samo tako.Iza njih je jako puno rada, jako puno odricanje same Leone i njenih roditelja. Više puta sam pisala o tome koliko je bitna podrška roditelja i koliko je bitno da se sve “poklopi” kako bi se ostvarili željeni rezultati. Leona ima podršku, puno trenira i rezultat – REKORD HRVATSKE je nagrada njoj i roditeljima za uloženi trud. Ne mogu opisati sreću koju nam je donjela objava rezultata štafetne utrke  i Leonino veselje dok je  stajala na postolju sa Hrvatskom zastavom.

9. utrka “Crtom bojišnice 129. br. HV” je održana. Bilo je sve u redu sa rezultatima, hranom, suđenjem…..SAMO je bilo premalo trkača. Iduće godine pokušat ću u suradnji sa nastavnicima tjelesnog odgoja uspostaviti dogovor kako bi povećali broj djece na djećjim utrkama. Jako puno je bilo trkačica i trkača koji inače trče uz Koranu i na drugim utrkama koji su gledali natjecanje, ali nisu sudjelovali na našoj utrci. Ova utrka nije atraktivna kao “Cener”-  ali ona ima drugu vrijednost!

No što je tu je. Iduće godine je 10 jubilarana utrka i po meni posljednja koju će AK KA TIM organizirati. Zašto?

Nemamo materijalne podrške od grada, županije, mjesnih odbora, ……a donatore koje imamo već smo previše “iscrpili”. Roditelji djece koja treniraju puno pomažu, ali mislim da je sada već na neki naćin bezobrazno od njih da budu volonteri za klub a KLUB nema nikakve koristi od toga.

Kao Klub puno smo napravili ove godine, sezona još nije završila, ali već sada smo kao klub za čistu PETICU!

Hvala svima koji su trčali! Hvala obitelji Majetić kao najbrojnijoj obitelji KA TIM-a (svi trče -svi rade za klub), obitelji Pleša, obitelji Joha, mami Josipi Čurković, Tihani Đukanović, Đurđici i Ivano Muža, Vesni i Davoru Matakoviću, Aci Božiću, Gabrijeli Šalković, Vesni Brajak, obitelji Čižić- Marko koji je trčao do “daske”, mami VITA (koju nam je skoro nenadano brdo slomilo) i Viti,…….i svima ostalima!

Sve o utrci možete čitati i slike pogledati na stranici UDRUGA KAMELEON – našeg Gorana Majetića.

Danas nema nastave pa se vidimo u 17 sati na “Čavleku”- SVI!

Trenerica

One Reply to “Uspješan vikend”

  1. Ovako nešto napisati, ali prije toga biti zaslužan za sve napisano može samo naša trenerica!! Kapa do poda! Od prvog do zadnjeg odlomka sve emocije su se pojavile a na kraju smijeh radi skoro-brdo ,doslovce skoro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *