Na stranicama HAS-a je objevljen članak kako će jedan od kandidata za čelno mjesto HAS-a  predložiti da se članarina HAS-u smanji sa 2000kn na 500kn. Da, to bi bilo odlično. Pitam se samo da li postoje sankcije za one koji nešto obećaju, a ne ispune. Već sam se više puta uvjerila da kad se dođe na poziciju da odlučuješ onda se neki prijedlozi zaborave iz ovih ili onih razloga, ali osobe koje dođu na poziciju odlučivanja ostaju i dalje na poziciji po principu -pa Vi ste me izabrali. Ne kažem da će i ovaj puta biti tako- dapače nadam se da neće.

Druga stvar koja mi je interesantna su novčane nagrade na utrci u Koprivnici. Seniori- prvih 10; seniorke- prvih-5, a o iznosu pročitajte u najavi.

Sigurno o tome ima svatko svoje mišljenje, ali moje je da bi se trkačice trebalo “cijeniti”  ISTO kao i trkače!

Danas je trening u 19,30 u KŠ dvorani.

 

One Reply to “Utrke i ostalo”

  1. Da, trkačice bi trebale imati iste nagrade kao i trkači. Oni koji ne misle tako, opravdavaju se ponajviše u pravilu manjim odazivom trkačica. Takav izgovor je loš i ne pridonosi ravnopravnosti. No možemo ovdje pisati što hoćemo, teško da će nas netko poslušati. Primjedbe treba predočiti izravno organizatorima natjecanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *