Dvije zlatne, jedna srebrna medalja i dva državna rekorda u kat M55 ostvario je Ka-Tim-ovac Davor Mataković na Veteranskom dvoranskom atletskom prvenstvu Hrvatske održanom 09. ožujka 2019.god. u Zagrebu.
Davor je nastupio u tri discipline. Prvi je bio na 800 metara gdje je vremenom 2.32.79  postavio novi hrvatski rekord. Prvo mjesto je osvojio i na 1500 metara te vremenom 5.21.81 još jednom postavio novi hrvatski rekord. Nastupio je još na 3000 metara i vremenom 11.22.50 osvojio odlično drugo mjesto.
Treba naglasiti koliko su ovo značajni rezultati jer Davor uglavnom trči dugoprugaške cestovne utrke, a ovdje su najbolji sprinteri ostali iza njega.
Sasvim je jasno da to nije došlo slučajno,već je riječ o jednom sustavnom i kvalitetnom radu. Nažalost, i to u gradu koji nema atletsku stazu.

Već sam niz puta naglasila da AK KA TIM nema osnovne uvjete za trenažni proces i da su rezultati koje naši atletičarii u kategorijama od limača pa do veterana postižu odlični i ostvareni isključivo kvalitetnim treningom i zalaganjem djece, roditelja i veterana.

Čestitke Davoru, mladim atletičarima na upornosti i borbenost, i svima koji su ovaj vikend nastupili za KA TIM!

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *