Vi i ja smo karika u 9000 trkača dugačkom lancu. Ponovno smo uspjeli organizirati se i kao TIM krenuti na utrku za one koji to ne mogu. Uvijk su u zraku pitanja : “Koliko ću pretrčati'” “Koliko ćeš pretrčati?” ali to u ovoj utrci nije bitno! Bitno je imati mogućnost biti dio ove humanitarne akcije.

Trčat ćemo po svoj (ne) prilici po kišovitom i hladnom vremenu, pa bi bilo jako dobro da ponesete kišne kabanice, šilt kapu, obuću koja ne propušta (Goroteks tenisice) i da se ODMAH nakon završetka utrke presvućete u suhu odjeću.

Trčali Vi kao početnik ili iskusan trkač Vaša aktivnost trajat će najmanje 1 sat (stajanja na kiši prije starta) i 40 minuta do 2 -3 sata nakon starta.

Ponesite osobne iskaznice, zapišite startne brojeve – koji su Vam javljeni mailom, ponesite rezervnu odjeću i obuću, sendvić, vodu….

Da bi ipak imali osjećaj kako je ovo utrka KA TIM će nagraditi one koji dođu najdalje. Nagradit ćemo tri muškarca i tri žene koje najdalje otrče. Trčite kako Vam odgovara i nemojte misliti na (torticu) pehar.

Trenerica ne trči u konkurenciji za peharjer je ona predsjednica (sukob interesa).

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *