Zadar, 6. svibnja 2018.

Jedan dan i tisuće ljudi. Tisuće kilometara i jedan cilj – malim doprinosom učiniti svijet boljim. U isto vrijeme 6. svibnja 2018. svijet će ponovno ujediniti svoja nasmijana lica i krenuti u utrku koja na jedan dan ujedini sve različitosti, izbriše prostorne granice i ujedini vremenske zone u jedan zajednički trenutak.

U 13 sati po hrvatskom vremenu globalna utrka Wings for Life World Run započinje na nekoliko desetaka lokacija diljem svijeta. Utrka je ovo koja nema ciljnu liniju pa ju zato završi baš svatko. Ciljna linija presretačko je vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Hrvatska utrka kreće iz Zadra, grada iznimne povijesti i bogatog kulturnog naslijeđa koji se smjestio na središnjem dijelu Jadranske obale. Stopostotna vrijednost iznosa startnine namijenjena je zakladi Wings for Life pa je glavni cilj utrke skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

Prijave za humanitarnu utrku u Zadru (Wings for life) su u tijeku već neko vrijeme. Kako bi se priključili akciji u što većem broju AK KA TIM ORGANIZIRANO će ići na utrku u Zadar!
Molim sve zainteresirane za ZAJEDNIČKI odlazak na utrku da nam se javi kako bismo izvršili prijavu i organizirali PRIJEVOZ AUTOBUSOM ILI MINIBUSOM ( ovisi o broju prijavljenih).

AK KA TIM omogućit će dio plaćenih troškova prijevoza ( minibus, bus) za članove KA TIM ŠKOLE TRČANJA i za aktivne članove KA TIM-a!

KA TIM IMA TIM ZA ,A TI BUDI DIO TIM-a – KA TIM-a!
Prijave za organizirani odlazak na utrku u Zadar primamo do 20.01.2018! Prijavite se na mail Kluba i ostvarite mogućnost organiziranog prijevoza na utrku u Zadar!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *