20150207_091530
Mi u vlakiću prema startu

Danas se održao u organizaciji Zagorje Adventure Team-a Zagorje trek na kojem je nastupilo preko 500 natjecatelja.

Utrka je bila u 3 kategorije – light – cca 14 km, challenge – cca 20 km i ultra cca 45 km.

Zbog iznimnih vremenskih uvjeta neke KT su bile ukinute pa su staze zbog toga imale tu dužinu, inaće su bile duže za nekih cca 2-6 km, ovisno o kategoriji. Ja sam napravila bez obzira dužinu koja je bila u prvotnom planu( a pitam se koliko bi napravila da sam još 3 KT morala obić’ :P ). do KT 16 bila sam 1. i onda lijepo krivo skretanje i upoznala sam rodno selo Franje Tuđmana… uzduž i popreko… krasan gradić :)

20150207_134049
Beuk, Gabi i Bradonjica nakon utrke

Na kraju završila 12 ukupno u konkurenciji nekih 80 žena (rezz su još neslužbeni pa nisam ziher koliko nas je bilo) u vremenu 3h 40 min.

Milan Beuk također je nastupao na challenge -u i naravno nije se izgubio, tako da sam ga jedva stigla pred zadnjom kontrolnom točkom i osigurala si mjesto u autu za povratak kući ( inaće bi se morala vozit u gepeku ;) )

Sve u svemu jedna jako lijepa treking utrka, jako lijepo organizirana i sve pohvale organizatoru… od početka do kraja utrke i kasnije obilje svega i ako zdravlja bude vidimo se iduće godine opet ( naučim do tad valjda osnove orjentacije ;) )

Gabi

One Reply to “Zagorje trek 2015.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *