Pojedinačno prvenstvo HALS-a završio je a naš dojam je da su naši KA TIM-ovci bili ODLIČNI!

Najbolje rezultate ostvarili su limač Ivan Raguž u bacanju vortexa sa ODLIČNIM REZULTATOM: 52,68, Ilimačica LARA čADONIĆ na 400m sa rezultatom 1.09.49.

Na 400m za limačice Lara Čadonić pobjedila je u svojoj skupini, Elenor Trupković Zeba u svojoj međutim u ukupnom poretku ipak se vidjelo da su neke djevojčice iz drugih skupina imale bolja vremena. Moram napomenuti da je Lara trčala -reklo bi se sama od početka do kraja utrke jer su ostale limačice bile znatno lošije tako da je Lara trčala sama svoju utrku. Elenor je trčala dobro i ponovno je 4-ta, ali njeno vrijeme dolazi. Ona je izuzetno talentirana djevojčica koja je jako vrijedna na treninzima i uvijek trči 100%. Ona je sličana u stavu prema treninzima i natjecanju -našem atletičaru Noi Majetiću. Mia Sabolić naša najmlađa limačica trčala je HRABRO – vodila je od početka do kraja utrke i pobjedila je u svojoj skupini – sveukupno je treća u svom godištu (2010) – međutim nisu imali medalje po godištima što je nju jako rastužilo (opravdano).

Ostale naše djevojke Vita Andrić, Lea Vuletić i Maja Luketić umorne su bile od utrke dan ranije (2,5km i 5 km ) te su postigle dobre rezultate, ali ne dovoljno dobre za plasman među prve tri.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *