Dopis koji smo dobili na Klub prilažem u cjelosti:
 
 
Poštovani kolege,
 
šaljem Vam obavijest o provođenju Županijskog natjecanja ŠSD-a u krosu za učenike osnovnih i srednjih škola. Kros će se održati 09.10.2018.godine (utorak) s početkom u 15:30 h na Vunskom polju. U slučaju lošeg vremena (velike kiše), kros će se odgoditi za četvrtak, 11.10.2018.god, također s početkom u 15:30 h. Profesori su dužni doći pola sata ranije (15:00) h, kada će se održati sastanak voditelja ekipa.
Kros je ekipno natjecanje osnovnih i srednjih škola. Ekipu u krosu čine najviše četiri natjecatelja. Za ekipni poredak se boduju tri natjecatelja. Ekipa ne može nastupiti ako nema tri natjecatelja. Molim Vas da se držite navedenih pravila koja su definirana Propisnikom HŠSS za 2018./2019. godinu.Svaka prijavljena ekipa mora, kao i na svim drugim školskim natjecanjima, imati pratnju profesora. Kao i na svim ostalim školskim natjecanjima, učenici koji čine ekipu moraju nastupiti u dresu škole!
 Svaki profesor mora najkasnije do 04.10.2018. godine (četvrtak) poslati Prijavu koja se nalazi u prilogu gdje će navesti ime i prezime svih učenika koji će nastupati na krosu,na način da na istoj prijavi označe (zaokruže) tri ili četiri učenika koji čine ekipu. Prijava se šalje na sljedeću e -mail adresu: skolski.sport.kz@gmail.com. Prijave koje budu poslane izvan navedenog roka neće se uvažavati!!!!
Profesor može doći i s jednim učenikom, ili s više od četiri učenika, ali isti neće biti u sustavu bodovanja ekipnog natjecanja u krosu.
I ove školske godine, kao i prošle imamo posebno natjecanje u krosu za učenike 5. i 6. razreda koji će također imati priliku plasirati se na Poluzavršnicu tj. Završnicu državnog natjecanja za 5. i 6 razrede. Za njih je također potrebno ispuniti Prijavu. Učenici 7.i 8 razreda, kao i učenici srednje škole nemaju Poluzavršno natjecanje, već se direktno sa Županijskog plasiraju na Državno natjecanje.
Bodovanje se vrši u kategorijama 5. i 6. razredi, 7. i 8. razredi te u kategoriji srednjih škola. Natjecanje će se održati i u mlađim kategorijama ali izvan konkurencije (1.i 2 razredi  i 3. i 4. razredi OŠ). Molim Vas da također obavijestite učiteljice razredne nastave Vaše škole o ovom sportskom događaju kako bi se odazvao što veći broj učenika nižih razreda.
Još je jedna novost ove škole godine. U 17:30 bit će organizirana i trka građana, pa Vas ovim putem pozivam da se i vi slobodno pridružite i podržite našu trku građana. 
Nadam se da su Vam pravila jasna. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s pravilima natjecanja, slobodno me kontaktirajte.
 
P.s. U prilogu Vam šaljem  propisnik HŠŠS za školsku godinu 2017./2018.u kojem su jasno definirana pravila nastupanja i bodovanja u krosu (kao i za sva ostala natjecanja) pa Vas molim da ih proučite kako bi bili upoznati s istim. Također vodite računa o liječničkim pregledima učenika!
Satnicu natjecanja dobit ćete naknadno!
 
Lp, Sanja Ninković Oroši , glavni tajnik ŠSSKŽ
 
Kontakt:098-1689-104

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *